c o n t a c t

Hoi, wat leuk dat je hier een kijkje komt nemen!
Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben of wens je meer informatie?
Zoek je bijvoorbeeld een wandkleed/hanger in een specifieke kleur of is een bepaald artikel niet op voorraad; aarzel niet om even contact met mij op te nemen. Ik hoor graag van je!
Laat een reactie achter via onderstaand formulier en ik neem binnen 24 uur contact met je op.
Groet,
Ingeborg Smeding
ARTiSTik met de hand
ambachtelijke vormgeving

Verzending 

Verzending via PostNL of DHL, inclusief Track & Trace.

Verwerkingstijd
De tijd die ik nodig heb om een bestelling voor te bereiden varieert, maar doorgaans verzend ik binnen 48 uur. Per e-mail zal ik je op de hoogte houden m.b.t. de verzending.

Betaalmogelijkheden
iDeal, Bancontact, KBC/CBC, Belfius, ING Home’pay, SOFORT Banking of contant betalen bij afhalen.

Retourneren
Neem contact met me op binnen: 7 dagen na levering, retourneren binnen 14 dagen na levering. Op bestelling gemaakte items kunnen niet worden geretourneerd.

Voorwaarden voor retour
Kopers zijn verantwoordelijk voor de verzendkosten van retouren. Als het item niet in oorspronkelijke staat teruggestuurd wordt, is de koper verantwoordelijk voor de vermindering in waarde.

Privacybeleid

Herroepingsformulier


Onderhoudtips macramé wandkleden

Mijn advies is; wanneer het wandkleed (*) uit de verpakking is, deze gelijk op te hangen en de korte/fijne franjes even in model te kammen met een plastic kam. De grovere franjes kun je in model krijgen door deze even voorzichtig na te borstelen.

Mocht het kleed ter zijner tijd wat stoffig worden dan kun je het met de stofzuiger (met stofborstel opzetstuk) op de lage stand voorzichtig ontdoen van stof. Eventueel kun je het kleed vervolgens opfrissen met behulp van een handstoomreiniger of het wandkleed licht in te sprayen met een textielverfrisser.

(*) met name de versies gemaakt van touw

 

Contact

C o n t a c t f o r m u l i e r

     

    © • ARTiSTik • IJmuiden, Nederland • KvK 34098016 • Btw-id NL002124037B15