Search…

Stuk voor stuk uniek

Handwerk. Ik ben er altijd al dol op geweest. Met veel liefde en aandacht persoonlijk gemaakt. Bij het creëren van de wandhangers laat ik mij inspireren door het moment, het materiaal en de kleur. Zo worden de wandkleden stuk voor stuk unieke items. Momenteel maak ik gebruik van drie verschillende basismaterialen; stof, koord en touw. MACRAMÉ WANDHANGERS STOF Unieke, originele handgemaakte macramé wandkleden van tshirtyarn. In dunne repen gesneden slierten stof. Veelal katoen. Voor deze wandhangers gebruik ik voornamelijk ZpagettiRead More

California Dreaming

18 december 2017 Macramé, Woonaccessoires

All the leaves are brown And the sky is grey I’ve been for a walk On a winter’s day I’ve been safe and warm If I was in L.A. California dreamin’ On such a winter’s day    

Wat een knoepert!

Kijk eens wat een pracht! Deze joekel van een wandhanger is handgeknoopt en uniek in zijn soort. Het materiaal is van extreem zacht ongebleekt katoenen touw. Heb jij nog een plek vrij of een kale muur? Weer eens wat anders dan een foto of een schilderij’tje. Heb je speciale wensen of gewoon een vraag, stuur mij een berichtje, ik hoor graag van je!  

Wandkleden Varia

Macramé, ik vind het heerlijk om te doen. Verschillende materialen geven een werk altijd weer een ‘eigen gezicht’ maar ook het combineren van materialen behoort tot de mogelijkheden. Ik raak voorlopig niet uitgeknoopt!  

Nieuw!

28 november 2017 Macramé, Woonaccessoires

Deze drie wandhangers varierend van small naar large zijn handgemaakt van het gerecycled Bobbiny koord. Dit prachtige gevlochten touw valt soepel en heeft een dikte van 5 mm.

Groen

22 november 2017 Macramé, Woonaccessoires

Ik heb twee nieuwe wandhangers in grijstinten toegevoegd. De hangers zijn weer met liefde en aandacht geknoopt van in repen gesneden gerecycled stof van Hoooked. Hoooked Zpagetti textielgaren is gemaakt van een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam restmateriaal uit de mode en textielindustrie. De stokken komen uit het bos. Duurzaamheid ten top!  

Doosje

18 november 2017 Amigurumi, Haken, Knuffels

Ik zou je het liefste in een doosje willen doen En je bewaren, heel goed bewaren Dan laat ik je verzekeren voor anderhalf miljoen En telkens zou ik eventjes het doosje opendoen En dan strijk ik je zo zachtjes langs je haren Dan lig je in de watten en niemand kan erbij Geen dief die je kan stelen, je bent helemaal van mij Ik zou je het liefste in een doosje willen doen En dan telkens even kijken Heel voorzichtigRead More

Blueberry macramé wandhanger

17 november 2017 Macramé, Woonaccessoires

Deze macramé wandhanger is in blueberry (grijsblauw) maar kan op aanvraag ook in andere kleuren worden gemaakt.

Chunky Knit Throw

3 november 2017 Woonaccessoires

XXLBreiwerk van lontwol, helemaal stoer. Ik maak deze waanzinnige dekens op bestelling, verschillende kleuren en afmetingen zijn mogelijk. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

Nieuwe • y O o K i • ‘s toegevoegd

1 november 2017 Haken, Knuffels

Er zijn drie nieuwe schaapjes gearriveerd in de winkel.